Augustis liitus Rohetiigriga 2 liiget

Esindusorganisatsioon on olnud töökas ja augustis saime endale juurde 2 uut liiget. Meiega liitusid Natural ja Creditinfo, kelle käest uurisime, et mis ajendas neid organisatsiooniga liituma ning millised on nende ootused Rohetiigrile.

Creditinfo

Creditinfo Eesti liitus Rohetiigriga, sest näeme, kui oluline on aidata kaasa Eesti ettevõtete kestlikkuse ja keskkonnamõjude läbipaistvuse suurendamisele. Oleme aastaid pakkunud põhjalikku andmestikku ettevõtete kohta ning nüüd on kätte jõudnud aeg, kus üha enam räägitakse keskkonna jalajäljest ja selle mõõtmisest. Paraku on neid andmeid hetkel vähe või kogutakse neid sageli käsitsi. Koos Rohetiigriga tahame seda olukorda muuta! Meie eesmärk on tuua rohkem selgust ja täpsust ökoloogilise jalajälje mõõtmisse ning pakkuda usaldusväärseid andmeid, mis aitavad nii ettevõtetel kui ka teistel osapooltel teha paremaid ja teadlikumaid otsuseid. Läbipaistvuse suurendamine toob kaasa suurema usalduse kõigi osapoolte vahel, mis on aluseks kestlikule ja vastutustundlikule äritegevusele.Usume, et koos Rohetiigri liikmetega suudame anda oma panuse Eesti turu tõhusate lahenduste loomisel keskkonnaandmete kogumiseks ja kasutamiseks. See aitab kaasa kestlikkuse teemade arendamisele ja loob võimaluse, et Eesti ettevõtlus liiguks üha enam jätkusuutliku majanduse suunas.

Natural

Keskkond ja loodus on Naturalile väga olulised teemad, kuid nende hoidmisesse panustamine ei olegi nii lihtne, kui esialgu paistab. Tundsime üks hetk, et vajame selles osas abi/ kaasamõtlejaid ning tore on tõdeda, et abi on tegelikkuses väga lähedal!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun