Novembrikuu inspiratsioon

Siin on mõned viited inspireerivatele materjalidele, millega keskkonnahuvilisel tasub tutvust teha.

Tallinna Rahvaülikooli kursuste seas on päris põnevaid koolitusi. Muuhulgas saab ka permakultuuri põhimõtteid ning seda, kuidas ise seemneid koguda ja säilitada.

CNBC uudisteportaal kirjutas, et parandamiskultuur ilmutab esimesi märke sellises suurkorporatsioonis nagu Apple.

Vaata järele Maaeluministeeriumi korraldatud taastava põllumajanduse konverentsi, kus on mitmeid inspireerivaid ja praktilisi ettekandeid.Tahaks jõulupuud, aga võimalikult jätkusuutlikult – milline on parim valik? Internett on täis kõik võimalikke nõuandeid ja soovitusi, kuidas jõuludeks ruume kaunistades jätkusuutlikke valikuid teha. Aga kindlasti on ka meie sõprade seas neid, kes on mõne nupuka ja ilusa lahenduse peale tulnud. Kutsume kõiki meiega jagama pilte oma vahvatest jätkusuutlikkest jõulupuudest.

Rohetiiger kõneleb

Rohetiigriga on liitunud üle 60 ettevõtte

Aasta 2022 esimeses kvartalis liitusid Rohetiigri esindusorganisatsiooniga SEB, ROI, Tallinna Lennujaam, Tallinna Kaubamaja ning aprilli lõpus ka BTA kindlustus. Küsisime liitujatelt, mis ajendab ettevõtete juhtkondi tegema samme jätkusuutlikkuse suunas? Hiljar Kõiv, BTA kindlustuse Eesti filiaali juhataja: “BTA kindlustuse strateegias on olulisel kohal jätkusuutlikkus, mis tähendab, et lisaks majanduslikele eesmärkidele oleme seadnud kõrged eesmärgid ka oma ökoloogilise […]

Loe edasi >>

Algas kandideerimine Rohetiigri Akadeemia kolmandasse lendu

Avatud on kandideerimine septembris algavale Rohetiigri Akadeemia kolmandale lennule. Kellel soov luua või võimestada enda rohetiimi, et ette võtta põhjalik ettevõttesisene rohepööre või roheteemades järgmisele tasemele hüpata, siis see programm on heaks vahendiks.Programm sisaldab 9 kuud intensiivset õpet ja õpitu rakendamist roheprojektide näol. Programm on laiapõhjaline – see on koostatud nelja ülikooli ja Rohetiigri partnerite […]

Loe edasi >>

Kokanduse eeskuju Kristjan Peäske: tahan teada, kust minu toit tuleb!

Ka hiiglasliku süsinikujalajäljega restoraniäris saab teha vastutustundlikke valikuid Aasta eest tegi Noblessneri sadamalinnakus tegutsev Lore bistroo karmi otsuse, loobudes oma kõige populaarsemast roast – tuunikalasalatist. “Siiamaani küsitakse, millal see menüüsse tagasi tuleb,” tunnistab üks bistroo omanikke Kristjan Peäske. Vastus sellele küsimusele on – mitte kunagi.  Eelmise aasta novembris avaldas bistroo sotsiaalmeedias ka postituse, mis selgitas otsuse tagamaid. […]

Loe edasi >>

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun