Rohetiiger kaasab vabatahtlikke

Hiljuti käivitus Rohetiigri üksikisiku veebipesa, mille eesmärk on kaasata kõiki rohelise mõtteviisiga teotahtelisi tegijaid. Juba andsidki esimesed vabatahtlikud endast märku, et panustada puhtama tuleviku loomisesse.

Aprillis toimus esimene vabatahtlike kogunemine, sedapuhku veel Zoomi teel, kus Rohetiigri meeskond tutvustas vabatahtlikele teemasid, milles abikäsi vaja oleks. Tööampse leidub Rohetiigri tegemiste erinevates valdkondades juba päris paljudele. Esimesena saavad juba abi pakkuda toidu hoidmise kampaania kommunikatsioonimeeskonna vabatahtlikud.

Esmamuljete põhjal võib tõdeda, et Rohetiigri hüppevõimes pole kahtlustki, kui leidub nii palju innukaid inimesi, kes on kirglikud keskkonnahoiu teemadel ja valmis rohepööret käima lükkama.

Rohetiiger kõneleb

Rohetiigriga on liitunud üle 60 ettevõtte

Aasta 2022 esimeses kvartalis liitusid Rohetiigri esindusorganisatsiooniga SEB, ROI, Tallinna Lennujaam, Tallinna Kaubamaja ning aprilli lõpus ka BTA kindlustus. Küsisime liitujatelt, mis ajendab ettevõtete juhtkondi tegema samme jätkusuutlikkuse suunas? Hiljar Kõiv, BTA kindlustuse Eesti filiaali juhataja: “BTA kindlustuse strateegias on olulisel kohal jätkusuutlikkus, mis tähendab, et lisaks majanduslikele eesmärkidele oleme seadnud kõrged eesmärgid ka oma ökoloogilise […]

Loe edasi >>

Algas kandideerimine Rohetiigri Akadeemia kolmandasse lendu

Avatud on kandideerimine septembris algavale Rohetiigri Akadeemia kolmandale lennule. Kellel soov luua või võimestada enda rohetiimi, et ette võtta põhjalik ettevõttesisene rohepööre või roheteemades järgmisele tasemele hüpata, siis see programm on heaks vahendiks.Programm sisaldab 9 kuud intensiivset õpet ja õpitu rakendamist roheprojektide näol. Programm on laiapõhjaline – see on koostatud nelja ülikooli ja Rohetiigri partnerite […]

Loe edasi >>

Kokanduse eeskuju Kristjan Peäske: tahan teada, kust minu toit tuleb!

Ka hiiglasliku süsinikujalajäljega restoraniäris saab teha vastutustundlikke valikuid Aasta eest tegi Noblessneri sadamalinnakus tegutsev Lore bistroo karmi otsuse, loobudes oma kõige populaarsemast roast – tuunikalasalatist. “Siiamaani küsitakse, millal see menüüsse tagasi tuleb,” tunnistab üks bistroo omanikke Kristjan Peäske. Vastus sellele küsimusele on – mitte kunagi.  Eelmise aasta novembris avaldas bistroo sotsiaalmeedias ka postituse, mis selgitas otsuse tagamaid. […]

Loe edasi >>

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun